Zanka

Hamas-İsrail arasındaki çatışmalar devam ederken, İsrail kara harekatı için Gazze sınırına yüzlerce tank ve kara birliği sevk etti.

Tanklar ve birlikler sınırda beklemeyi sürdürürken, İsrail'in sivillere verdiği süre doldu. Tüm gözler Gazze Şeridi'nde...

Hamas- İsrail arasında 7 Ekim'de başlayan çatışmalar yoğun bir şekilde devam ederken gözler İsrail'in kara harekatına çevrildi. İsrail, kara harekatı için Gazze sınırına sevkiyatını arttırdı. Gazze sınırının kuzey noktasında bulunan Sderot'a hazırlığını arttıran İsrail bir yanda da sınıra yığınak yapıyor.

Gazzelilerin kuzeyden güneye hareket etmesini isteyen İsrail'e ait tanklar kara harekatı için Gazze sınırında sıralandı. Aynı zamanda kara birlikleri de tank ve zırhlı aracın sevk edildiği noktalarda bekleyişini sürdürüyor.

Öte yandan; sivillerin bölgeyi terk etmesi için verilen 24 saatlik süre dolunca yeni bir karar alan İsrail, Gazzelilerin bugün 10.00-16.00 saatleri arasında güvenli geçişlerine izin verileceğini duyurdu. 6 saat süren "güvenli geçiş" izni saat 16.00 itibariyle sona erdi.



Bu içeriğe emoji ile tepki ver