Zanka

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, evinin önünde silahlı ve sopalı saldırıya uğramıştı. O saldırıya ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Özdağ'ın şoförünün ateş ettiği ve saldırganların olay yerinden kaçtığı anlar yer alıyor…

15 Ocak Cuma günü evinden çıkan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, 5 kişinin sopalı ve silahlı saldırısına uğramıştı. Şoförünün yardımı sayesinde saldırıdan kurtarılan Özdağ, hastaneye kaldırılıp tedavi altına alınmıştı.

Bugün, Özdağ'ın uğradığı saldırıya ait görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde şüphelilerin saldırısı, Özdağ'ın şoförünün arabadan aldığı silahla ateş açması ve şahısların kaçtığı anlar yer alıyor.

SALDIRANLARDAN 3’Ü YAKALANAMADI

Öte yandan başlatılan soruşturma kapsamında şüphelilerden 2'si yakalanıp gözaltına alındı. Şahısların kameralarda 5 kişi olarak görünmelerine rağmen saldırıyı 2 kişi yaptıklarını iddia ettikleri öğrenildi.

Ekipler, teşhisi yapılan üç şüphelinin yakalanması için çalışmalarına devam ederken, saldırının ardından dün hastaneden taburcu edilen Özdağ ise evinde dinlenmeyi sürdürüyor.

HABERİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...



Bu içeriğe emoji ile tepki ver
11411