Zanka

ABD’de başkanlık seçimlerini Joe Biden’ın kazanmasının ardından, Kamala Harris ilklere imza atarak Başkan Yardımcısı oldu. Dün gerçekleştirilen yemin töreninin ardından, kehanetleriyle meşhur Simpsons dizisi yeniden gündeme geldi. Dizi, Harris’in kıyafetini 20 yıl önce bilmiş gibi görünüyor…

ABD’de yayınlanan ve dünyadaki bazı gelişmeleri çok önceden tahmin etmesiyle nam salan The Simpsons çizgi dizisinin, ABD Başkanı Joe Biden’ın Başkan Yardımcısı olarak seçtiği Kamala Harris’in, yemin töreninde giydiği kıyafetleri de bildiği iddiası sosyal medyada hızla yayılmaya başladı.

Kamala Harris’in yemin törenini izleyen Twitter kullanıcıları, tören sırasında Harris'in giydiği kıyafet ile Lisa Simpson tarafından The Simpsons'ın 'Bart to the Future' bölümünde giyilen kıyafet arasındaki benzerliği anında fark etti.

Simpsons'ın on birinci sezonunun on yedinci bölümü olan ve ilk olarak 19 Mart 2000'de Amerika Birleşik Devletleri'ndeki Fox ağında yayınlanan 'Bart to the Future', Lisa Simpson'ı Amerika Birleşik Devletleri Başkanı olarak tasvir ediyor. Bu bölümde, Lisa mor bir elbise ve ceket giyiyor.

Başkan Yardımcısı olarak yemin ederken Kamala Harris, Lisa'ya çok benzer mor tonunda bir ceket ve elbise kombinasyonu giydi.

Hatta Harris’in inci kolyesi ve küpesi de karaktere çizilenlerle oldukça benziyor.

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver
452214