Zanka

İzmit'te işitme engelli Engin E.’ye şiddet uygularken çekilmiş görüntüleri sosyal medyada paylaşılan 'Delikanlı' lakaplı Fırat Kaya, kayıplara karışmıştı. Tesadüfen başka bir kavgada gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen Kaya ve yanındaki 2 kişinin tutuklanmasına karar verildi…

Sosyal medyada yayınlanan bir görüntü hem kullanıcıları hem de polisi harekete geçirdi. Fırat Kaya adlı şahıs, geçen Pazartesi günü kullanıcı adı 'Delikanlı' olan Instagram hesabından elindeki bıçağı, işitme engelli Engin D.'nin boğazına dayamış halde çekilen görüntüsünü paylaştı. Kan donduran caninin daha önce eşcinsel bir gence de işkence yaptığı ve sabıkasının kabarık olduğu ortaya çıktı.

SORUŞTURMA BAŞLATILMIŞTI

Fırat Kaya hakkında Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı ‘Adam öldürmeye teşebbüs’ ve ‘Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçlarından soruşturma başlatmıştı.

TUTUKLANDI

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dün Fırat Kaya’yı başka bir kavgada yakalayarak gözaltına almıştı. Sorgusunun ardından Kaya ve beraberindeki 2 kişi, bu sabah adliyeye sevk edildi.

Adliyeye sevk edilen Fırat Kaya ve olay anında yanında olan E.M. ve M.A. çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

 

 

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver
1491