Zanka

Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, iş insanı Mübariz Mansimov'u tehdit ederek Yalıkavak Marina'yı aldığı iddiasıyla ilgili dün Sözcü gazetesinden Saygı Öztürk'e dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu.

Yalıkavak Marina için "Bugün eğer mafya buraya giremiyorsa bizim burada olmamızdandır" diyen Mehmet Ağar, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kendisine yönelik eleştirisinden sonra geri adım attı. Ağar, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Benim bu tabiri kullanmam fevkalade yanlıştır. Bütün meslektaşlarımı incittiğimi düşünüyorum, kalbi özür diliyorum" dedi.

Ağar. Soylu’nun bu açıklamalarına bugün Sözcü TV yayınında cevap verdi. Sözcü TV Genel Yayın Yönetmeni Erdoğan Aktaş’ın Soylu’nun sözlerini hatırlatması üzerine Ağar şunları söyledi:

“Bütün eleştirilere hak veriyorum. Olayın kızgınlığından ve sinirliliğinden burada bir sürç-i lisan söz konusu.

Bugün görev yapan emniyet teşkilatı mensubu arkadaşlarımız çok nadide çok değerli arkadaşlarımız. Bizim zamanında daha rütbelerde çok başarılı görevleri yapıyorlardı.

Bugün Türkiye organize suç örgütlerine nefes aldırmıyorlar, göz açtırmıyorlar. Dolayısıyla benim bu tabiri kullanmam fevkalade yanlıştır.

Bütün meslektaşlarımı incittiğimi düşünüyorum. Bundan dolayı kalbi olarak özür diliyorum.



Bu içeriğe emoji ile tepki ver
2