Zanka

Bu yılın Eurovision yarışması dün gece düzenlendi. Yarışmada İtalyan rock grubu Maneskin, birinci oldu. Canlı yayınlanan kutlamalar sırasında ise grubun solistinin eğilerek bir şey kokladığının görünmesi, uyuşturucu iddialarını beraberinde getirdi. Grup iddiaları yalanlarken, jüri soruşturmaya hazırlanıyor…

Hollanda'da, 65'incisi düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması'ndan "Zitti E Buoni" adlı şarkısıyla İtalya'yı temsil eden Maneskin rock grubu birinci geldi.

26 ülkenin katıldığı yarışmada, 524 puanla birinci seçilen Rock grubu Maneskin'in baş solistinin canlı yayınlanan kutlamalar sırasında içki şişelerinin arkasına eğilerek bir şeyler kokladığı anlar yarışmanın gündemine yerleşti. Hollanda basını, yarışmayı kazanan grubun baş solistinin uyuşturucu madde kullandığını iddia etti.

İDDİALARI YALANLADILAR

Grubun baş solisti iddiaları yalanladı. Yapılan açıklamada, "Bazı insaların Damiano'nun uyuşturucu kullandığını iddia etmesine çok şaşırdık. Biz gerçekten uyuşturucuya karşıyız ve asla kokain kullanmadık. Saklayacak bir şeyimiz yok, teste girmeye hazırız" denildi.

Katıldığı basın toplantısında konuyla ilgili konuşan David "Gitarist Thomas, bardak kırmıştı, onun için eğildim. Uyuşturucu kullanmıyorum arkadaşlar lütfen bunu söylemeyin" dedi.

SORUŞTURMA BAŞLATILACAK

Eurovision 2021 Şarkı Yarışması jürisi ise, olası iddiaların araştırılması için gerekli soruşturmanın hafta içi başlatılabileceğini belirtti.

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver
1