Zanka

31 Mart seçimlerinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde başkan değişti ama parti değişmedi. AKP’li eski başkan Karaosmanoğlu gitti, yerine yine AKP’li Büyükakın geldi. Ancak belediye Türkiye’nin en borçlu belediyeleri arasına adını altın harflerle yazdırdı… Hal böyle olunca tasarruf planını devreye sokan yeni başkan, önce araç giderlerini kesti ardından da eski başkanın ev fiyatındaki lüks aracını satışa çıkardı…

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin AKP’li eski başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun kullandığı lüks cip, tasarruf tedbirleri kapsamında yeni başkan tarafından satışa çıkarıldı.

AKP’li yeni başkan Tahir Büyükakın’ın talimatıyla, Audi marka lüks cip 628 bin TL muhammen bedelle 27 Ağustos Salı günü ihale ile satılacak. İZAYDAŞ üzerinden satışa çıkarılacak aracın 2007 model ve 69 bin kilometrede olduğu öğrenildi.

ARAÇ GİDERLERİNİ KALDIRDI

AKP'li Tahir Büyükakın başkan seçildikten sonra 50 kiralık aracı iade etmişti. İbrahim Karaosmanoğlu'nun kiralık Audi, Wolkswagen ve Mercedes lüks makam araçlarını da geri gönderen Büyükakın, aylık 500 bin liralık bir gider kalemini ortadan kaldırmıştı.



Bu içeriğe emoji ile tepki ver
1