Zanka

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yaptığı ‘pejmürde’ çıkışının yankıları ve tartışmaları sürerken, bir başka tartışmanın fitili Ankara’da ateşlendi… AKP Genel Sekreteri Şahin, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş’a sert sözlerle seslendi…

Mamak'taki Necmettin Erbakan Kültür Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Ankara İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşan AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Şahin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yerel seçimler öncesinde belediyelerden işçi çıkarılmayacağı yönünde vaatleri olduğuna işaret ederek, "Bolu'da, Adana'da, Mersin'de ve İstanbul'da CHP'li belediye başkanları işçi kardeşlerimizi kapının önüne koymakta. İşten çıkarttıkları ve ekmekleri ile oynadıkları işçilere de 'bankamatik çalışanı' yaftası vurarak bu zulümlerini kamufle etmeye çalışmaktalar" ifadelerini kullandı.

“ANKARA'YI SANA DAR EDERİZ”

Ankara Büyükşehir Belediyesinde de işçi çıkarılacağı yönünde duyumlar aldıklarını dile getiren Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Buradan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı'na sesleniyorum. Sakın işçi kardeşlerimizin ekmeği ile oynama. Sakın emekçi kardeşlerimizin alın terini heba edecek adımlar atma. Eğer işçi ve emekçi kardeşlerimizin ekmeği ile oynarsan, onlara bu zulmü reva görürsen, Ankara'yı sana dar ederiz. Karşında bizi ve AK Parti teşkilatlarını bulursun. Asla böyle bir şeye teşebbüs etme."



Bu içeriğe emoji ile tepki ver
1