Zanka

EYT’liler Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Prof. Dr. Vedat Bilgin'i görevlendirmesiyle heyecanlanmıştı… Ancak bu heyecan kısa sürdü çünkü Bakan Albayrak, "EYT gündemimizde yok, böyle bir çalışma da yok" dedi…

Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) konusunun çözüme kavuşması için talimat veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu konuda formül üretilmesi için Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu Üyesi Prof. Dr. Vedat Bilgin'i görevlendirmişti. Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yöneticileri, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görevlendirdiği Prof. Dr. Vedat Bilgin ile EYT'lilerin sorunlarını görüşmüştü. Söz konusu gelişmeler sonrası yüz binlerce EYT'li heyecanlı bir bekleyişe girmişti.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın EYT'lilerin durumu hakkında yaptığı açıklama ise umutları adeta suya düşürdü. Bakan Albayrak'ın AK Parti kampında yaptığı sunumların ardından milletvekillerinden en çok gelen soru EYT ile ilgili oldu. Albayrak, sorulara "EYT gündemimizde yok, böyle bir çalışma da yok" diye yanıt verdi.



Bu içeriğe emoji ile tepki ver