Zanka

Milletin Sesi mitinginde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan’a “Yahu Bay Kemal olmak için bütün hayatımı verdim. Bay Kemal sıradan bir olay değil. Sen kim, Bay Kemal kim?” diye seslendi. Bu sözler gündeme yerleşirken, Kılıçdaroğlu sosyal medya hesaplarının biyografi kısmına “Bay Kemal” yazısını da ekledi…

CHP’nin Milletin Sesi Mitingi, dün Balıkesir’de geniş bir katılımla düzenlendi. Mitinge, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nunBay Kemal” çıkışı damgasını vurdu.

Kendisine her konuşmasında “Bay Kemal” diyen Erdoğan’a seslenen Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullandı:

* Yahu Bay Kemal olmak için bütün hayatımı verdim. Bay Kemal sıradan bir olay değil.

* Söyleyeyim Bay Kemal olmak için önce ahlaklı olacaksın, Bay Kemal olmak için kul hakkı yemeyeceksin, Bay Kemal olmak için adaletli olacaksın, Bay Kemal olmak için emperyal güçlerin karşısında diz çökmeyeceksin. Bay Kemal olmak için beş cent, 1 milyon dolar para bulur muyum diye Körfez ülkelerine gidip el avuç açmayacaksın. Bu ülkenin itibarını koruyacaksın.

* Bay Kemal olmak için hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği bir Türkiye'yi düşleyeceksin. Bay Kemal olmak için kadın-erkek eşitliğini savunacaksın. Ve Bay Kemal olmak için İstanbul Sözleşmesi’ni bir hafta içinde yürürlüğe koyacaksın.

* Sen kim, Bay Kemal kim?

BİYOGRAFİSİNDE DE ARTIK “BAY KEMAL YAZIYOR”

Mitingin ardından Kılıçdaroğlu, resmi sosyal medya hesaplarındaki biyografi bölümüne de “Bay Kemal” yazısını ekledi.



Bu içeriğe emoji ile tepki ver