Zanka

DSİ’nin toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tarım Kredi Kooperatif marketlerde et fiyatları başta olmak üzere 40’a yakın üründe indirime gidileceğini açıkladı. Erdoğan, “Marketlerde vatandaşımızı dara sokanlar; Tarım Kredi Kooperatif talimatı aldı. Koyun kuzu etinde yüzde 25 indirim başlattık. Büyükbaş hayvanlarda da yüzde 30-35 indirimle satışa başlayacağız. Bu, piyasaların dengesini bozanları da hizaya getirecek. Zeytinyağı ayçiçek yağında da 20-30-40 çeşit üründe de süratle indirime gidilecek” dedi…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, DSİ tarafından yapımı tamamlanan tesislerin toplu açılış töreninde konuştu.

Yapımı tamamlanan 34 hidroelektrik santralinin yatırım bedelinin 16 milyar lirayı bulduğunu belirten ve “Bu santraller, ülkemize yıllık 2,7 milyar lira ekonomik fayda sağlayacak” diyen Erdoğan, Yusufeli Barajı’nın da bitme aşamasına geldiğini açıkladı.

Tarım Kredi Kooperatifleri’ne talimat verdiğini de duyuran Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

* Marketlerde vatandaşımızı dara sokanlar; Tarım Kredi Kooperatif talimatı aldı. Koyun kuzu etinde yüzde 25 indirim başlattık. Büyükbaş hayvanlarda da yüzde 30-35 indirimle satışa başlayacağız.

* Bu, piyasaların dengesini bozanları da hizaya getirecek. Zeytinyağı, ayçiçek yağında da, 20-30-40 çeşit üründe de süratle indirime gidilecek.

* Talimatımız şu; sen başa baş noktasında çalışacaksın kar amacıyla çalışmayacaksın, vatandaşımı koruyacaksın. Tarım Kredi Kooperatifi bu amaçla çalışmalarını hızlandıracak.



Bu içeriğe emoji ile tepki ver
111