Zanka

Zanka TV Genel Yayın Yönetmeni Ferit Atay soruyor, Demokratik değişim hareketi sözcüsü Rubil Gökdemir cevaplıyor.

Uzmanı açıkladı, milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor: Emekli bayram ikramiyesinde son tarih!

Çalışma Yaşamı Uzmanı Prof. Dr. Aziz Çelik, emekli bayram ikramiyesine ilişkin dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Emekli bayram ikramiyesine ilişkin son tarihi açıklayan Çelik, "Hükümet çark edecekse bu son güne kalmaz" dedi.

Bakan Şimşek, "Bu ay yapılacak yerel seçimlerin ardından Türkiye, verimliliği ve rekabet gücünü artıracak reformları da içeren orta vadeli programı uygulamak için seçimsiz uzun bir döneme sahip olacak. Döviz piyasasında son dönemde yaşanan dalgalanma geçici olarak görülmelidir" dedi.

Seçim sonrasında kredi kartı harcamalarına sınır getirilmesi beklenirken bugün dikkat çeken bir adım geldi. Bankalar nakit avansta taksit sayısı limitini üçe düşürdü.

Seçim sonrasında kredi kartı harcamalarına sınır getirilmesi beklenirken bugün dikkat çeken bir adım geldi. Bankalar nakit avansta taksit sayısı limitini üçe düşürdü.

Seçim öncesinde finansal piyasalarda tansiyon artarken bankalardan dikkat çeken bir adım geldi.

Son dönemde yüksek seyreden ve enflasyon, cari açık ve dolayısıyla döviz kurları üzerinde de baskı oluşmasına neden olduğu iddia edilen kredi kartı harcamalarıyla ilgili seçim sonrasında sınırlayıcı bir adım geleceği söyleniyordu ancak seçim öncesinde bir adım atıldı.

Bankalar kredi kartından nakit avansta taksit sayısını bugün itibarıyla üçe kadar düşürdü. Geçen ay bankalar nakit avansta 12'ye kadar taksit yapıyordu.

Sozcu.com.tr'ye konuşan bankacılık kaynakları, en ucuz finansman kaynağı olarak görüldüğü için kredi kartı ve kredili mevduat hesaplarının yoğun olarak kullanıldığını belirtti.

Alman bankacılık devi Deutsche Bank, şubat enflasyonunun beklentilerin çok üzerinde gelmesi sonrası faiz beklentilerini değiştirdi. Banka analistleri, TCMB'nin bu ay 500 baz puan faiz artışına gidebileceğini yazdı.

Bu programda yatırım tavsiyesi verilmemektedir.

Ayrıcalıklardan yararlanmak için ailemize 'KATIL'ın:

https://www.youtube.com/channel/UCE3qm63AUbigSDVqEEePW4A/join

Kanalımıza abone olmayı unutmayın: https://www.youtube.com/channel/UCE3qm63AUbigSDVqEEePW4A

Twitter: https://twitter.com/zankamedya

Instagram: https://www.instagram.com/zankamedya/...

Web: https://www.zanka.com.tr/

İzlemek için tıklayınız



Bu içeriğe emoji ile tepki ver
11