Zanka

Dün İngiltere’de bir kamyonun kasasında bulunan 39 ceset, dünya gündemine bomba gibi düşmüştü. Hayatını kaybeden 1’i çocuk 39 kişinin ölümüne ilişkin kan donduran detaylar ortaya çıktı… Son olarak ölenlerin uyrukları da belirlendi...

İngiltere dün Essex bölgesinde bir kamyonun dorsesinde bulunan 39 kişinin cesediyle sarsıldı. İngiliz televizyonları son dakika yayınlarıyla kamyonun bulunduğu bölgeden gelişmeleri aktarırken, kan donduran olayla ilgili detaylar da gün yüzüne çıkmaya başladı.

İngiliz basınında yer alan haberlere göre, mülteciler bir konteynerin içinde gemiyle Belçika’ya ulaştı. Burada 25 yaşındaki sürücü Mo Robinson’ın kullandığı kamyonla yola devam eden 39 kişinin İngiltere’ye gelme hayalleri Essex’te son buldu.

Polis ekipleri ve adli tıp uzmanlarının yaptığı incelemelerin ardından, kurbanların soğutucu özelliğine sahip dorsede en az 15 saat aralıksız kapalı kaldığı belirlendi.

İçerideki sıcaklığın eksi 25 derece olduğunu ölçen uzmanlar, 39 kişinin donarak hayatını kaybettiğini ifade ederken, “Bu şartlar altında hiç şansları yoktu” yorumunda birleşti.

Hayatını kaybeden 39 kişinin Çin vatandaşı olduğu öğrenildi.

Güvenlik güçleri kamyonun 25 yaşındaki şoförü Maurice ‘Mo’ Robinson’ı cinayet suçlamasıyla gözetim atlında tutuyor.



Bu içeriğe emoji ile tepki ver