Zanka

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın kendisinin başkanlığıyla ilgili sözlerine, adeta ateş püskürdü…

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "Hiçbir CHP'liye genel başkan olması yönünde telkinde bulunmadık. Çünkü Sayın Kılıçdaroğlu'ndan daha ideal bir genel başkan olmaz" sözleri, yeni bir tartışmanın fitilini ateşlemişti.

CHP'nin dünkü kritik Merkez Yönetim Kurulu'nun ardından partisinin grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan’a şöyle yanıt verdi:

“AK Parti’ye oy veren kardeşlerime de sesleniyorum; bir partiye kumpas kurmak doğru bir şey değildir. dedikodu üzerinde siyaset yapmak da doğru bir şey değildir. Memleketin dünya kadar derdi var, o sorunları çözeceğine CHP ile uğraşıyor. Çünkü önündeki en büyük engeli CHP olarak görüyor.

Memleketin dünya kadar derdi var. Sen bu sorunları çözeceğine CHP ile uğraşıyorsun. Sen kim oluyorsun da CHP’yi ağzına alıyorsun? CHP sıradan parti değildir! Dünyanın en eski partilerindendir. Kuva-yi Milliye'nin partisidir.

Kumpas kuracaksın, bir dünya laf edeceksin. Sana söyledim, varsa lafın gel karşıma yüzüme söyle. Bir dünya kanalın var; A Haber, ATV… Yalnız başıma çıkacağım. İstiyorsan bir sürü adam al yanına. Ordunla gel. Yandaşların var onları da alabilirsin.”

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver