Zanka

Ordu’da Ceren Özdemir’i vahşice katleden Özgür Arduç, tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Önce Efirli F Tipi Cezaevine gönderilen katil Arduç, güvenlik gerekçesiyle Şırnak’a gönderildi… Ancak Arduç Şırnak'ı istemedi ve olay çıkardı. Şimdi yeni rota Van...

20 yaşındaki balerin Ceren Özdemir, evinin önünde uğradığı bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Türkiye’yi yasa boğan ölüm sonrası, Ceren’i katleden şahıs Özgür Arduç polisler tarafından yakalandı. Arduç, yakalanma esnasında 2 polisi de bıçakladı.

Sorgulanmak üzere emniyete götürülen şahsın, karakolda verdiği ifadeler kan dondurmuştu. Ayrıca Arduç'un, Ordu'da bir çocuğu bıçakladığı ve cezaevinden firar ettiği ortaya çıktı. Bir yıl sonra hırsızlık yaparken yakalanan ve tekrar konulduğu açık cezaevinden 1 Aralık'ta bir kez daha firar ettiği öğrenilen suç makinesi Özgür Arduç, 3 gün sonra ise Ceren'i öldürdü.

Cinayeti soğukkanlılıkla anlatan Arduç, tutuklanarak Ordu’nun Perşembe ilçesinde Efirli F Tipi Cezaevi’ne gönderildi ve geceyi kişilik hücrede geçirdi. Sabah saatlerinde ise güvenlik gerekçesiyle karayoluyla Şırnak'taki bir cezaevine sevk edildi.

ŞIRNAK'I BEĞENMEDİ

Ceren Özdemir'in katili Özgür Arduç, güvenlik gerekçesiyle nakledilmek üzere yola çıkarıldığı Şırnak Cezaevini kabul etmedi ve araçta tepki gösterdi.

Şırnak'a gitmek istemediğini söyleyen Özgür Arduç'un içinde bulunduğu cezaevine nakil aracı yapılan görüşmeler sonrasında Van'a yönlendirildi.

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver
1