Zanka

Kraliyet ailesindeki entrikalar dünya basınından düşmek bilmiyor. Kimi zaman elti savaşları, kimi zaman ise Kraliçe Elizabeth ve Meghan Markle arasındaki gerginlik gündeme geliyor. Ancak başrol her zaman aynı Meghan Markle… Bu kez Kraliçe Elizabeth’in Noel paylaşımı dünya basınını salladı, çünkü o fotoğrafta önemli bir detay gözlerden kaçmadı. Daha doğrusu ‘olmayan’ bir detay…

Kraliyet Ailesi, özel olarak çekilen yılbaşı kartpostallarını sırayla paylaşırken, dün akşam da kraliyetin resmi Instagram hesabı Royal Family, Kraliçe Elizabeth’in bir fotoğrafını yayınladı.

Her yıl televizyonda yayınlanan yeni yıl konuşmasını kaydettiğini duyuran paylaşımda, Sussex Düşesi Meghan Markle ve Prens Harry detayı gündeme oturdu. Prens William, Kate Middleton, çocuklar, Prens Charles ve eşi Camilla, kraliçenin babası Kral VI. George, ve Prens Phillip’in fotoğraflarının yer aldığı masada, Meghan ve Harry’nin olmaması dikkat çekti.

Bu fotoğrafa oldukça ilginç yorumlar geldi. Çiftin fotoğrafının masada yer almaması ağırlıklı olarak 'Kraliçe Meghan ve Harry'i sildi' yorumlarına neden olurken, Kraliçe Elizabeth’in, kraliyet görevlerini birkaç aylığına bırakıp ülkeden uzaklaşan aileye tavır aldığı da söylendi. Ayrıca yapılan bir başka yorum ise Meghan ve Harry’nin Noel’i Kraliyet Ailesi ile geçirmeyi tercih etmedikleri için, kraliçenin çifti sildiği yönünde oldu.



Bu içeriğe emoji ile tepki ver