Zanka

Kraliyet ailesindeki tüm görevlerini bırakan ve yeni bir hayata yelken açan Prens Harry ve Meghan, büyük bir şok yaşıyor… Kendi ayaklarının üzerinde durmak için girişimlerde bulunan çiftin planları, Kraliçe Elizabeth’in hamlesiyle büyük bir sekteye uğrayacak gibi görünüyor… İşte dünya basınında geniş yankı bulan ve ‘intikam’ olarak nitelendirilen o hamle…

Prens Harry ve Meghan Markle’ın ‘Başka bir yol yoktu’ diyerek kraliyet görevlerini bırakmasının ve Kanada-ABD-İngiltere üçgeninde yaşama kararının yankıları halen sürüyor. Çiftin her adımı dünyada büyük ilgi uyandırıyor.

Harry ve Meghan çifti, gündeme bomba gibi düşen karar öncesi ‘Sussex Royal’ ismini markalaştırmak için adımlar atmış, gerekli başvuruların ardından tescil işlemlerini tamamlamıştı. Çiftin hazırlattığı web sitesinde de Sussex Royal ifadesine yer verilmişti. 100'ü aşkın ürünü kapsayan tescil işlemlerinde, eğitim kitaplarından gazetelere, dergilerden kıyafetlere kadar birçok seçenek bulunduğu öğrenilmişti. Atılan bu adımlar Prens Harry ve Meghan Markle'ın, Sussex Royal derneği adı altında global bir marka imparatorluğu yaratmak istediği şeklinde yorumlanmıştı.

Daily Mail’in haberine göre Kraliçe Elizabeth, çiftin yeni hayat planlarına büyük bir darbe vuracak karara imza attı ve Harry ile Meghan’ın Sussex Royal tabirini kullanmasını yasakladı.

Yaptıkları tescille faaliyetlerini bu marka altında sürdürmek isteyen Harry ve Markle’ın, işlemleri yenilemeleri ve farklı bir isimle yola devam etmeleri gerekiyor.

 

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver