Zanka

İYİ Parti Genel Merkezi'nde basın toplantısı düzenleyen Ağıralioğlu İdlib saldırısı hakkında Cumhurbaşkanı'nın konuşmasını eleştirdi.

İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, "Bölgemizde Türk milletinin, devletinin başına örülmeye çalışılan ne kadar çorap varsa, bizim bunların karşısına dikilebilecek bir dirayetimiz vardır. Ne oldu bittiyle getirilecek PKK devletine, ne Türk devletinin bağrına saplanacak hançere asla müsaade edemeyiz" dedi.

Ağıralioğlu, "Şehitler ölmemiştir ama devlet adamlığı ölmüştür; nezaket ölmüştür; vefa ölmüştür; izan duygusu ölmüştür; merhamet ölmüştür" dedi.

Ağıralioğlu, şunları kaydetti:

"Türk devleti bu topraklardaki varlığını hasbelkader bir iradeye bağlamamıştır. Devletimizin varlığına kasteden herkes, arkasında kim olursa olsun, tarafı kim olursa olsun karşısında Türk milletini, Türk devletini, Türk ordusunu bulacaktır. Bölgemizde Türk milletinin, Türk devletinin başına örülmek istenen ne kadar çorap varsa bunların karşısına dikilecek dirayetimiz vardır. Ne bir oldubittiye getirilecek PKK devletine ne Türk devletinin bağrına saplanacak bir hançere asla müsade edemeyiz."



Bu içeriğe emoji ile tepki ver