Zanka

Corona virüs salgını katlanarak artarken, güzel havayı gören İstanbullular tüm yapılan çağrılara rağmen kendini Belgrad Ormanı’na attı…

Türkiye’de corona virüs salgınının yayılmaması için tedbirler üst düzeye çıkartıldı. Okullar tatil edildi, kalabalık olmasın diye tüm kafe, çay bahçeleri vb. yerler kapatıldı. Mağazalar, alışveriş merkezleri kepenkleri indirdi. Yetkililer ‘evde kalın’ diye her gün uyarıyor.

Günlerdir birçok kişi bu uyarıları dikkate alarak, virüsün yayılmaması için evinden çıkmıyor. Evden çalışma düzenine geçenlerin sayısı oldukça fazla.

Ancak tüm bu önlemler bazı İstanbulluları durdurmaya yetmedi. Bahar tadında bir gün geçiren şehirde, Belgrad Ormanı ziyaretçi akınına uğradı. Araçlar kapıda uzun kuyruklar oluşturdu. Araçların bazılarının üzerinde bisikletlerin de olduğu görüldü. İçeri giren araçlar piknik alanının etrafında bulunan otoparkları doldurdu. Ormanda gelinlik ve damatlıkla gezen bir çift de dikkat çekti.

SOSYAL MESAFEYE UYMADILAR

Çocuklarıyla gezmeye gelenlerin yürüyüş yaptıkları ve sosyal mesafe uyarısına uymadıkları görüldü.

Piknik masalarında yanlarında getirdikleri yiyecekleri tüketen ve sohbet edenlerin de sosyal mesafeyi korumadıkları görüldü.



Bu içeriğe emoji ile tepki ver
1