Zanka

Dünyayı saran corona virüs salgını, Avrupa’da etkisini ağırlaştırıyor. Vaka ve ölümlerin artış gösterdiği Kanada’da, halkın alınan tedbirlere uymaması Başbakan Trudeau’yu adeta çileden çıkardı…

Kanada Başbakanı Justin Trudeau, corona virüsle ilgili basın açıklamasında bulundu. Corona virüsle ilgili tedbirler kapsamında 'evde kalın' çağrısına uymayanlara seslenen Trudeau, bir kez daha çağrıda bulundu ve şunları söyledi:

''Yeter artık, eve gidin ve orada kalın. Hepimizin ihtiyacı olan şey bu. Corona virüsle mücadele için bizi dinlemek sizin göreviniz, evde kalmak bu amaca hizmet etmenin en iyi yoludur.”

“YENİLMEZ DEĞİLSİNİZ”

“Her yerde kendilerini yenilmez sanan insanların fotoğraflarını görüyoruz. Yenilmez değilsiniz'' diyen Trudeau, ''İnsanları riskler konusunda daha fazla eğiterek ya da onları kurallara uymaya zorlayarak bu durumu kontrol altına alacağız'' şeklinde konuştu.

SON DURUM

Kanada’da corona virüs nedeniyle 3 kişi daha hayatını kaybetti ve can kaybı 23’e yükseldi. 565 yeni vakanın kaydedildiği ülkede, toplam vaka sayısı ise 2.035 oldu.

 

 

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver