Zanka

18 yaş ve altı gençler bugün sokağa çıktı. İzni fırsat bilen ve annesiyle alışverişe giden genç bir kız, skandal bir olaya imza attı. İstediği ayakkabıyı almayan annesine şiddet gösteren ve sonrasında da merdivenden iten kızın görüntüleri, sosyal medyada infial yarattı. Sözleriyle herkesi çileden çıkaran ve evlat demeye bin şahit kızın annesi ise yaşadığı dehşet karşısında gözyaşlarını tutamadı…

Genç bir kız ve annesi arasında yaşananlar gündeme bomba gibi düştü. Bir ayakkabı mağazasında yaşanan olayda, istediği ayakkabıyı almayan annesini darp ettiği ve ardından da merdivenler itti.

Annesini merdivenlerden iten kızın sözleri mağazadaki kişileri çileden çıkarttı. Merdivenlerin başında duran kız "Onay mı veriyorsun da konuşuyorsun orada" diyerek bağırdı. Mağazada bulunan diğer müşteriler genç kıza "Bağırma, ne bağırıyorsun" diye tepki gösterdi.

Genç kızın düşürdüğü annesini ayağa kaldıran bir müşteri "Bir insan annesini döver mi? Sen nasıl bir kızsın?" diyerek kızı eleştirdi.

Müşterilerin isyanını duymazlıktan gelen genç kız annesine "Çıkacaksan 'çık' diyorum. Anlamıyorsun laftan. Sinir ediyorsun, sinirden gözüm dönüyor benim" diyerek bağırmaya devam etti.

Annesi ise olay sırasında gözyaşlarını tutamadı. Sosyal medyada hızla yayılan video sonrası tepkiler çığ gibi büyüdü, Twitter'da "#anneyekalkanellerkırılsın" etiketi gündeme yerleşti.



Bu içeriğe emoji ile tepki ver
51