Zanka

14 büyükşehir ve Zonguldak’ta hafta sonu sokağa çıkma yasağı kararı gece saatlerinde gelmişti. Her şey normalleşirken gelen bu karar büyük tepki çekti. Büyüyen tepkilerin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kararı iptal ettim” dedi. Erdoğan’ın açıklamasıyla herkes büyük bir şaşkınlık yaşarken, gözler muhalefete çevrildi. Beklenen tepki Muharrem İnce’den geldi ve “İçişleri Bakanlığı sokağa çıkma yasağı ilan etti, 'şahsım' sokağa çıkma yasağını kaldırdı. Aklınız yerinde mi?” dedi…

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanlığı’nın dün gece 15 il için ilan ettiği hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasını iptal ettiğini duyurdu.

Erdoğan Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “2,5 aylık bir aradan sonra yeniden günlük hayatını düzenlemeye başlayan vatandaşlarımızın sıkıntıya düşmesine gönlümüz razı olmadı. Sokağa çıkma sınırlaması uygulamasını iptal etme kararı aldım” ifadelerini kullandı.

“AKINIZ YERİNDE Mİ?”

Alınan kararları eleştiren Muharrem İnce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Devlet hızlı karar almaz, devlet doğru karar alır. Sağlık Bakanı hafta sonu sokağa çıkma yasağı önerilmedi dedi, İçişleri Bakanlığı sokağa çıkma yasağı ilan etti, “şahsım” sokağa çıkma yasağını kaldırdı. Aklınız yerinde mi?” ifadelerini kullandı.

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver