Zanka

Oyuncu kadrosuyla dikkat çeken ve büyük bir merak uyandıran Babil dizisi, bu akşam ilk bölümüyle ekranlara gelecek…

Başrollerini; Halit Ergenç, Ozan Güven, Aslı Enver, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu ve Mesut Akusta'nın paylaştığı Babil adlı yeni dizi, bu akşam saat 20.00'de il bölümüyle Star TV’de seyirciyle buluşacak.

Fragmanlarıyla dikkat çekmeyi başaran ve bir dolandırıcılık hikayesi anlatacak olan dizinin konusu ise şöyle; İdealist bir ekonomi profesörü olan İrfan’ın (Halit Ergenç) hayatı, haksız yere işten atılması ve 7 yaşındaki oğlu Deniz’in hastalanmasıyla alt üst olur. Kapılar birer birer yüzüne kapanırken karısı Eda’nın (Nur Fettahoğlu) çocukluk arkadaşları Egemen’den (Ozan Güven) yardım istemesiyle İrfan kendisini hayal bile edemeyeceği karanlık bir maceranın içinde bulur.

İlk etapta dijital platformda yayınlanması planlanan dizi, daha sonra ulusal bir kanal olan Star TV ile anlaşmıştı. Dizinin başrol oyuncularından Halit Ergenç bu karar için, “Belki de gerçekten vermek istediğimiz mesajı ulusal kanalda veriyor olmak daha iyi oldu. Çünkü bu hikayede insanların parayla imtihanını ve günümüzde yaşadığımız, duymakta olduğumuz hikayelerin de bazı uzantılarını göreceğiz” demişti.

BABİL DİZİSİNİN 1. FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BABİL DİZİSİNİN 2. FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BABİL DİZİSİNİN 3. FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver